Rådgivning & webshop i én

Når vi sælger storkøkkenudstyr får du hele pakken 

- rådgivning, service og garanti.

CASES

Når man kan lidt af hvert

DIN PARTNER OG WEBSHOP

Vi er din tætte partner når du laver et café- eller køkkenprojekt. Men vi er også din webshop, når du har brug for en vare hurtigt og nemt.

Cosina

CVR: 36077875  

Ejere: Jeppe Kaagaard Hansen og Mark Alexander Clement Andersen 

Bank: Sparekassen Kronjylland |  6180 - 8974896 

Email: info@cosina.dk 

Telefon: 42613995

Design og tryk af menu-kort m.m.

Uanset om du har brug for et nyt menukort eller en hel visuel identitet til din kommende restaurant eller café, så klarer vi den. Vi designer alt fra visitkort til store plakater og beachflag, og vi hjælper dig gerne med at få det trykt. Én samlet pris, så det er nemt for dig.


Se mere

Medarbejdere

Jeppe K. Hansen

Partner, Salg og Projektering

Jeppe rådgiver inden for storkøkkenudstyr, inventar og opstart af nyt industrikøkken. Han indhenter de bedste tilbud fra vores netværk af producenter og distributører, også når du søger noget specielt. 

Tlf: +45 4261 3995 
Email: jh@cosina.dk
LinkedIn

Mark A. C. Andersen

Partner, Marketing og Web

Mark er ansvarlig for Cosina's digitale aktiviteter, inklusiv udvikling af cosina.dk. Derudover rådgiver han vores kunder i markedsføring - fx i at komme i gang med hjemmeside, annoncering, print og Facebook. 

Tlf: 28158015 

Email: ma@cosina.dk 

LinkedIn

Michael Knudsen

Salgskonsulent

Michael har mange års erfaring som Køkken og Restaurantchef og har arbejdet i både Danmark og Frankrig. Han har endda grundlagt og drevet en golfklub med egen restaurant. Så han forstår om nogen, de udfordringer du står med i din forretning. Michael er salgskonsulent og rådgiver vores kunder fra kontoret, men besøger også gerne vores kunder i Midt- og Vestjylland.  

Tlf: +45 3020 1317
Email: mk@cosina.dk
LinkedIn

Vinni Hansen

Studentermedarbejder

Vinni er Ing. i Integreret Design og udvider nu kompetencer med en uddannelse i Value Chain Management. Hun arbejder bl.a. med grafiske løsninger, konceptudvikling og forskellige marketing-opgaver.
Email: vh@cosina.dk
LinkedIn.

Kai

Konsulent

Kai har mere end 30 års erfaring med komplette projekter, og tager sig af specialopgaver og ad hoc arbejde der må komme ind, når kalenderen er fyldt hos de andre. Han har byggeteknisk erfaring, og er godkendt vurderingsmand hos forsikringsselskaber og retslige instanser. 

Martin

Lagerchef

Martin er lagerchef på vores højlager og har det store overblik over de mange varenumre. Han kan køre truck i blinde og har sikret en lav fejlrate år efter år.

Flemming

Intern Tekniker

Flemming har mere end 30 års erfaring i installation og reparation af fødevaremaskiner. Han tager sig kærligt af brugte varer, vi somme tider får ind, og han identificerer og reparerer fejl hos maskiner der står hos vores kunder.

Poul Erik

Intern Tekniker og Svejser

Dygtig svejser der tager sig af de opgaver på værkstedet der kræver en ekstra hånd. Derudover hjælper han med montage opgaver hos kunderne i området.

Bag

om Cosina

Min farmor var restauratør, min farfar havde sin egen kølefabrik, og min far solgte maskiner til bagerier. Derfor lå det i kortene, at jeg også en dag ville gå den vej.

Jeppe Hansen, Ejer

MESSER

Vi deltager regelmæssigt på gastronomi- og fødevaremesser. Det gør vi for at møde nye potentielle leverandører, snakke med kunder og ikke mindst følge med i udviklingen af nye produkter, teknologier og koncepter. Vi har deltaget på følgende messer: 

  • Internorga, Hamborg 2015 
  • FoodExpo, Herning 2016 
  • Internorga, Hamborg 2016 
  • FoodExpo, Herning 2018

KONTAKT OS

Vi har ikke noget showroom eller butik på adressen, og derfor er det ikke muligt at se varerne. Vi sender varerne fra vores lager, typisk samme dag, hvis du bestiller før kl. 14.

Kontakt os og aftal et møde, hvis du har brug for et rådgivningsmøde med os.

Cosina ApS
Hermodsvej 18B
DK-8230 Åbyhøj

T: 42613995
info@cosina.dk