DIN PARTNER OG WEBSHOP

Vi er din tætte partner når du laver et café- eller køkkenprojekt. Men vi er også din webshop, når du har brug for en vare hurtigt og nemt.

REFERENCER

Vi har leveret til et bredt udpluk af Danmarks førende fødevarevirksomheder.

Cosina

CVR: 36077875  

Ejere: Jeppe Kaagaard Hansen og Mark Alexander Clement Andersen 

Bank: Sparekassen Kronjylland |  6180 - 8974896 

Email: info@cosina.dk 

Telefon: 42613995

SHOWROOM
& Webshop

Når vi sælger storkøkkenudstyr får du hele pakken 

- rådgivning, service og garanti.

MENNESKERNE BAG

Jeppe K. Hansen

Partner, Salg og Projektering

Jeppe rådgiver inden for storkøkkenudstyr, inventar og opstart af nyt industrikøkken. Han indhenter de bedste tilbud fra vores netværk af producenter og distributører, også når du søger noget specielt. 

Tlf: +45 4261 3995 
Email: jh@cosina.dk
LinkedIn

Mark A. C. Andersen

Partner, Marketing og Web

Mark er ansvarlig for Cosina's digitale aktiviteter, inklusiv udvikling af cosina.dk. Derudover rådgiver han vores kunder i markedsføring - fx i at komme i gang med hjemmeside, annoncering, print og Facebook. 

Tlf: 28158015 

Email: ma@cosina.dk 

LinkedIn

Flemming

Intern Tekniker

Flemming har mere end 30 års erfaring i installation og reparation af fødevaremaskiner. Han tager sig kærligt af brugte varer, vi somme tider får ind, og han identificerer og reparerer fejl hos maskiner der står hos vores kunder.

Poul Erik

Intern Tekniker og Svejser

Dygtig svejser der tager sig af de opgaver på værkstedet der kræver en ekstra hånd. Derudover hjælper han med montage opgaver hos kunderne i området.

Bag

om Cosina

Min farmor var restauratør, min farfar havde sin egen kølefabrik, og min far solgte maskiner til bagerier. Derfor lå det i kortene, at jeg også en dag ville gå den vej.

Jeppe Hansen, Ejer

KONTAKT OS

Vi har kontor og showroom i Aarhus. Åben alle hverdage mellem kl. 9 og 15. Telefonerne er åbne mellem kl. 8 og 16.30. Kontakt os og aftal et møde, hvis du har brug for rådgivning. På samme adresse finder du også Make Office, som sælger inventar og køkkenudstyr til kontor.

Cosina ApS
Hermodsvej 18E
8230 Åbyhøj

T: 42613995
info@cosina.dk