SHOWROOM
& Webshop

Når vi sælger storkøkkenudstyr får du hele pakken 

- rådgivning, service og garanti.

REFERENCER

Vi har leveret til et bredt udpluk af Danmarks førende fødevarevirksomheder.

DIN PARTNER OG WEBSHOP

Vi er din tætte partner når du laver et café- eller køkkenprojekt. Men vi er også din webshop, når du har brug for en vare hurtigt og nemt.

Cosina

CVR: 36077875  

Ejere: Jeppe Kaagaard Hansen og Mark Alexander Clement Andersen 

Bank: Sparekassen Kronjylland |  6180 - 8974896 

Email: info@cosina.dk 

Telefon: 42613995

Medarbejdere

Jeppe K. Hansen

Partner, Salg og Projektering

Jeppe rådgiver inden for storkøkkenudstyr, inventar og opstart af nyt industrikøkken. Han indhenter de bedste tilbud fra vores netværk af producenter og distributører, også når du søger noget specielt. 

Tlf: +45 4261 3995 
Email: jh@cosina.dk
LinkedIn

Mark A. C. Andersen

Partner, Marketing og Web

Mark er ansvarlig for Cosina's digitale aktiviteter, inklusiv udvikling af cosina.dk. Derudover rådgiver han vores kunder i markedsføring - fx i at komme i gang med hjemmeside, annoncering, print og Facebook. 

Tlf: 28158015 

Email: ma@cosina.dk 

LinkedIn

Kai

Konsulent

Kai har mere end 30 års erfaring med komplette projekter, og tager sig af specialopgaver og ad hoc arbejde der må komme ind, når kalenderen er fyldt hos de andre. Han har byggeteknisk erfaring, og er godkendt vurderingsmand hos forsikringsselskaber og retslige instanser. 

Martin

Lagerchef

Martin er lagerchef på vores højlager og har det store overblik over de mange varenumre. Han kan køre truck i blinde og har sikret en lav fejlrate år efter år.

Flemming

Intern Tekniker

Flemming har mere end 30 års erfaring i installation og reparation af fødevaremaskiner. Han tager sig kærligt af brugte varer, vi somme tider får ind, og han identificerer og reparerer fejl hos maskiner der står hos vores kunder.

Poul Erik

Intern Tekniker og Svejser

Dygtig svejser der tager sig af de opgaver på værkstedet der kræver en ekstra hånd. Derudover hjælper han med montage opgaver hos kunderne i området.

Bag

om Cosina

Min farmor var restauratør, min farfar havde sin egen kølefabrik, og min far solgte maskiner til bagerier. Derfor lå det i kortene, at jeg også en dag ville gå den vej.

Jeppe Hansen, Ejer

KONTAKT OS

Vi har kontor og showroom i Aarhus. Vi sender varerne fra vores lager i Nordjylland, typisk samme dag, hvis du bestiller før kl. 14.

Kontakt os og aftal et møde, hvis du har brug for et rådgivningsmøde med os.

Cosina ApS
Hermodsvej 18E
8230 Åbyhøj

T: 42613995
info@cosina.dk


Design og tryk af menu-kort m.m.

Uanset om du har brug for et nyt menukort eller en hel visuel identitet til din kommende restaurant eller café, så klarer vi den. Vi designer alt fra visitkort til store plakater og beachflag, og vi hjælper dig gerne med at få det trykt. Én samlet pris, så det er nemt for dig.


Se mere