Case: Peter Beier Chokolade

Peter Beier Chokolade er en af Danmarks bedst kendte chokolade-brands. De har i øjeblikket knap 20 butikker i Danmark, flere af dem med café.

I flere af deres butikker er der indrettet chokoladebarer, hvor de tilbyder et spændende udvalg af unikke og specielt udviklede chokoladedrikke.

Derudover har flere af butikkerne også et stort udvalg af hjemmelavet is fra deres koncept "World of Icecream".

En ny forretningsidé

I slutningen af 2023 fik Peter Beier en ny forretningsidé, der skulle gøre deres caféer endnu mere komplette. Dette skulle være i form af lækre pandekager og vafler, som supplement til den is og chokolade, de i forvejen er så kendt for.

Derfor har vi fået lov til at levere komplette pandekagestationer og vaffelmaskiner til flere Peter Beier butikker i 2024. Kunderne ser ud til at have taget rigtig godt imod konceptet. Men det er vel næsten forventet, når produktet er så gennemført med råvarer i højeste kvalitet.

Crêpe og vafler - En populær spise

Cosina har igennem mange år solgt pandekagemaskiner (eller crêpemaskiner som vi kalder dem) og vaffelmaskiner til danske caféer, pandekagehuse og streetfood-forretninger. Grunden til at det er så populært er, at pandekager og vafler er mad som har en høj profitmargin og samtidig appellerer til mange mennesker.

Man kan endda variere med både madpandekager og dessertpandekager. Man kan gøre det på den franske (originale) måde som galette eller på den danske måde. Vafler er, ligesom dessertpandekager, et fantastisk supplement til is, og de kan endda forbages, så man lynhurtigt kan ekspedere kunderne, men få en højere gennemsnitlig ordreværdi.

Udstyret

Crêpe og vafler er noget man ret hurtigt, nemt og billigt kan komme i gang med. Udstyret er simpelt, og koster ikke alverden, set i forhold til andre slags storkøkkenudstyr. Vi anbefaler dog, at når du skal lave pandekager eller vafler i din forretning, så skal du købe udstyret i en kvalitet der er lavet til denne intensive brug. Derfor sælger vi ikke andre mærker end franske Krampouz, som efter vores mening er Verdens førende. Vi har også valgt at fokusere på LUXURY-serien, som er den eneste serie der er lavet til mange timers brug dag efter dag.

Kontakt for rådgivning eller tilbud

Har du brug gode råd eller rådgivning til valg af udstyr, eller er du så langt at du gerne vil modtage et tilbud? Så kan du kontakte os på telefon 42613995 eller e-mail info@cosina.dk.