Industri kombiovne med vaskesystem og opskrifter

26 produkter

Unox er Verdens mest solgte industriovn, og har et fremragende udvalg af kombiovne, som dækker ethvert behov i det professionelle køkken.

Reservedelslager i Jylland og på Sjælland med et hold af kørende teknikere der sikrer dig en service på et meget højt niveau.

Stort lager i Jylland med kombiovne fra 3 til 20 stik, som sikrer dig en hurtig leveringstid på din næste Unox ovn.

Unox' kombiovne er kendetegnet ved at være driftssikre, energieffektive, med en fantastisk luftfordeling og meget lidt svind på stege. Der findes et hav af special-bageplader, så du kan lave hele kyllinger, pommes frites, bøffer med grillstreger og meget mere.

Hvad er en kombiovn?

En professionel kombiovn bruger total eller delvis damp til at lave maden, og den er i stand til at genskabe specifikke klimatiske forhold for hver type madlavning. Alt dette udmønter sig i muligheden for at du kan:

  • Tilberede med "tør" luft (altså uden damp), som giver mulighed for en højere varmetilberedning såsom grillning, stegning og bruning, eller delikat lavtemperaturtilberedning som dehydrering af frugt og grøntsager.
  • Tilberede med delvis damp (dvs. med lav procentdel af fugtighed), som giver dig mulighed for at stege, slowcook'e, braisere, stuve og meget mere.
  • Damptilberedning (dvs. med meget høje procentdele af fugtighed) ved enhver temperatur: sous-vide-tilberedning, regenerering, dampning osv.


Hvad er fordelene ved en kombiovn?

De vigtigste fordele ved at bruge en kombiovn, i stedet for en almindelig konvektionsovn, er:

  • Alsidighed
  • Energibesparelse
  • Reduktion af tilberedningstider
  • Reduktion af arbejdskraft i køkkenet

En kombiovn giver dig mulighed for at tilberede mere end 90 % af dine menupunkter uden behov for tilberedningsopsyn, hvilket giver sig udslag i arbejds- og tidsbesparelser og et mere sikkert og mere organiseret køkken.

Skal du have emhætte til din kombiovn?

Normalt vil man skulle have en form for udsugning til ovnen, da der dannes damp, os og lugt, alt afhængig af hvad man laver i ovnen. Der er to løsninger:

  1. Du kan stille ovnen under et almindeligt industriemhætte. Den tager det hele. Det er nok den smarteste løsning, hvis du har andre maskiner der kræver udsugning.
  2. Du kan tilkøbe en UNOX Steam Condenser der monteres direkte oven på ovnen. Den tager det meste af damp og lugt fra ovnen, også når man åbner døren. Der skal én på hver ovn, hvis de står ved siden af hinanden. Men hvis du har to ovne oven på hinanden på et såkaldt stacking kit, så er det nok med én steam condenser. Man kobler nemlig begge ovne til den via en slange.

Vælg mellem One og Plus

One

Klassisk kombiovn med touchscreen, damp, vaskesystem og indstik kernetemperatur. Den kan altså dampe, stege, grille, ryge, langtidsstege ved lav temperatur med mere. Fantastisk luftfordeling sikrer ensartet resultat og mindre svind med fugtighedsstyring. Gem nemt din opskrift til næste gang. Denne ovn er til dig der skal kunne lave forskellige ting, for eksempel i en kantine eller restaurant, men som kun skal bruge den 2-3 timer om dagen.

    Plus

    Cheftop Plus har samme gode egenskaber som One, men den er ca. 20% mere energieffektiv, og den giver et hurtigere og bedre bage/stegeresultat.

    Plus har den vigtige funktion der hedder Adaptive.Cooking, som tilpasser dit valgte bageprogram live, hvis døren er åben længe eller hvis ovnen er fyldt til maks.

    Teknologien Multi.Time hvis du skal lave flere selvstændige retter på samme tid. Ovnen giver besked hvornår de forskellige retter er færdig.

    Plus kan tilgås hjemmefra og med selvdiagnosticering giver den selv besked ved driftstop.

    Tre lags glas giver yderligere isolering, så man sparer en del på strøm, og så brænder man ikke fingrene på glasset.

    Vaskesystemet vasker også bag blæserskærmen, hvilket One-modellen ikke kan. Ring og hør om flere fordele ved Plus-modellen.

    Flere størrelser

      One & Plus kombiovne er lavet til plader i standard GN-mål, men de findes også i en bageudgave, som hedder Bakertop, med 40 x 60 cm plader såfremt du primært skal bage men samtidig skal vil lave komplicerede retter.

      Hvis pladsen er trang fås PLUS-ovnene også i en kompakt udgave der kun fylder 53,5 cm i bredden.

      Installation af din kombiovn

      Inden afsendelse kan vi sørge for en teknisk samling, så ovnen er Plug’n play og gjort klar til el, afløb og vandtilslutning. Vi kan ligeledes indsætte en opskrift gruppe der passer til de mest gængse retter man laver i en cafe.

      Og sidst men ikke mindst tilbyder vi gratis træning og hjælp i form af et besøg efter du har modtaget og installeret din ovn.

      Tilkøb

      • Teknisk samling
      • Vandfilter anbefaler vi til alle dampovne. Vandfilter kan i princippet stå længere væk fra ovnen
      • Stativ med eller uden indstik
      • Sæbe med god kalkbinder
      • Stacking kit hvis to ovne skal stå oven på hinanden
      • Afløbskit
      • Dampkondensator med vandtilkobling hvis du ikke har udsugning evt. med kulfilter hvis du steger kylling (skyder en lille sky op)
      • Smoker – hvis du skal ryge i ovnen
      • Special bageplader