Opmåling, 3D-tegninger og professionel rådgivning til opstart af café og restaurant

Når du skal starte en café eller restaurant for første gang, er det vigtigt at få den rette rådgivning fra start af. Hvis du overtager et tomt lokale og skal indrette med disk, hylder, maskiner, m.m. vil du få stor gavn af, at få visualiseret hele konceptet med tegninger og skitser efter mål.

Priser

Vi har to simple produkter, uden gemte omkostninger.

MØDE

GRATIS

Først vil vi gerne høre om dit koncept, dine visioner og dine mål. Vi stiller dig en masse spørgsmål, og du får tips til indretning, caféudstyr, koncept og det at være restauratør. Mødet foregår hos os i Aarhus, eller i dine nye lokaler (betaling for kørsel).

TEGNINGER

Kr. 5.500,-

Efter det første møde sender vi en indretningsspecialist ud og måler dine lokaler. Når vi har aftalt, hvilket inventar du vil have, bliver dette tegnet ind i 2D. Du kan også få indretningsforslag med flotte 3D-tegninger for en merpris på kr. 4.500,-.

Jeppe Hansen

Salgskonsulent og Ejer

Jeppe har været med til at stifte Cosina, og hele vejen igennem har han rådgivet kunder inden for storkøkken og bageri. Ingen kender vores sortiment så godt som Jeppe, så du kan være sikker på at få den rette rådgivning når han kommer på besøg.

Tlf: +45 9310 1025 

Email: jh@cosina.dk 

Mark A. C. Andersen

Ejer

Mark er medstifter af Cosina og rådgiver bl.a. indenfor caféindretning markedsføring og tryksager. Mark er typisk din rådgiver inden for kaffebarer og mindre caféer.

Tlf: +45 2815 8015

Email: ma@cosina.dk 

Cosina

Hvorfor vælge os som rådgiver og leverandør

RÅDGIVNING

Rådgivning til hvordan du indretter restaurant og køkken, og hvilke maskiner du skal bruge til netop dit koncept.

OPMÅLING OG TEGNINGER

Professionel opmåling og tegnearbejde med valgt inventar og indretning.

LEVERING OG MONTERING

Kvalitets diskløsninger, inventar og køkkenmaskiner leveret og monteret til tiden.