Opmåling, 3D-tegninger og professionel rådgivning til opstart af café og restaurant

Når du skal starte en café eller restaurant for første gang, er det vigtigt at få den rette rådgivning fra start af. Hvis du overtager et tomt lokale og skal indrette med disk, hylder, maskiner, m.m. vil du få stor gavn af, at få visualiseret hele konceptet med tegninger og skitser efter mål.

Priser

Vi har to simple produkter, uden gemte omkostninger.

Kr. 1.500

FØRSTE MØDE

Her vil vi gerne høre om dit koncept, dine visioner og dine mål. Vores konsulent stiller dig en masse spørgsmål, og du får råd til indretning, maskiner, koncept og det at være restauratør. Mødet foregår hos os i Aarhus, eller i dine nye lokaler.

Kr. 5.500

OPMÅLING & TEGNINGER

Efter det første møde sender vi en specialist ud til dine nye lokaler. Han laver en professionel opmåling og får tegnet lokalet. Når vi har aftalt, hvilket inventar du vil have, bliver dette også tegnet ind og visualiseret i flotte 3D-skitser.

Michael Knudsen (Jylland)

Salgskonsulent og tidligere restauratør

Michael har mange års erfaring som køkken- og restaurantchef og har arbejdet i både Danmark og Frankrig. Han har endda grundlagt og drevet en golfklub med egen restaurant. Så han forstår om nogen, de udfordringer du står med nu hvor du skal til at lave din egen forretning.

Tlf: +45 3020 1317 

Email: mk@cosina.dk 

Jeppe Hansen (København)

Salgskonsulent og Ejer

Jeppe har været med til at grundlægge Cosina, og hele vejen igennem har han rådgivet kunder inden for storkøkken og bageri. Ingen kender vores sortiment så godt som Jeppe, så du kan være sikker på at få den rette rådgivning når han kommer på besøg.

Tlf: +45 9310 1025 

Email: jh@cosina.dk 

Cosina

Hvorfor vælge os som rådgiver og leverandør

RÅDGIVNING

Rådgivning til hvordan du indretter restaurant og køkken, og hvilke maskiner du skal bruge til netop dit koncept.

OPMÅLING OG TEGNINGER

Professionel opmåling og tegnearbejde med valgt inventar og indretning.

LEVERING OG MONTERING

Kvalitets diskløsninger, inventar og køkkenmaskiner leveret og monteret til tiden.