Case: Golfskoven - Adventure golf med restaurant

I 2020 landede Golfskoven på vores bord. Vi skulle hjælpe med indretning af et komplet storkøkken, der skulle servicere hele Golfskovens gæster med burgers og snackretter.

Golfskoven er et stort adventure golf og oplevelsescenter i en gammel lagerhal i Højbjerg, Aarhus. Her kan du spille pool, petanque, dart, fodboldpool og ja, adventure minigolf. Der er hele 18 huller, så man skal afsætte en eftermiddag eller en aften, og så kan man tage en burger i pavillonen bagefter.

Grundlæggeren af Golfskoven har ikke tidligere erfaring med restaurationsbranchen og havde derfor brug for noget rådgivning til etablering af sådan et sted. Vi var med fra start af og holdt on-site projektmøder for at sikre et godt resultat.

Vi indtegnede indretningsforslag og anbefalede maskinpark og inventar der matchede konceptet. Vi har bl.a. leveret en UNOX kombiovn, lagerkøleskabe, kølebord, stålbordeJeros underbordsopvasker, Varimixer røremaskine, FKI båndrister og en mikroovn.

Senere i 2020 kunne Golfskoven lukke dørene op for kunder. Vi har sidenhen besøgt Golfskoven et par gange med en gang golf og burger.