Klemgrill
41 produkter
41 produkter
Vælg en almindelig klemgrill med støbejernsplader hvis du vil billigt i gang og ikke har de store krav. Men hvis du vil spare penge på lidt længere sigt og have en mere komplet klemgrill, så skal du vælge en glaskeramisk klemgrill fra Spidocook. Den er meget hurtigere til at regulere temperatur, så du ikke brænder en masse strøm af når den står ubrugt. Den kan opnå en temperatur på 400°C, og den kan tilberede kød pga. den infrarøde teknologi. Derudover er den nem at rengøre.
Vi fører fem forskellige mærker af klemgrill, hver med sin fordel. Bartscher er det prisvenlige mærke, der klar de gængse opgaver. Krampouz er et kvalitetsmærke der er fremstillet på fabrikken i Bretagne, hvor kvalitetstest er i fokus. Roller Grill er ligeså et godt fransk mærke. FKI er den danske specialist i fastfood-maskiner i høj kvalitet. Og Spidocook er et subbrand af Unox og specialiserer sig udelukkende i glaskeramiske klemgriller.
Klemgriller bruges til grillning og gratinering af lækre panini sandwiches, toast, samt kød og grøntsager.
Klemgriller er populære i mange typer restaurationer fordi de er så alsidige og nemme at bruge. Brug klemgrillen til at stege pølser, varme brød og grille grøntsager fx i en café eller en lille foodtruck, hvor der ikke er plads til komfurer og stegeplader. En klemgrill kan nemt flyttes rundt, så du altid har bordplads.
Vi fører bl.a. den populære serie fra franske Krampouz som kan bruges som en 2-i-1 maskine. Enten som stegeplade eller som klemgrill. Den lagerfører vi selv.
Glaskeramiske klemgriller er blevet populær, fordi de er hurtigere end almindelige klemgriller i støbejern. De kan gå fra rumtemperatur til 200°C på kun 2 minutter og 23 sekunder. Derfor kan du tillade dig at sætte klemgrillen på standby når der ikke er kunder. Hvorimod en almindelig klemgrill skal holdes på en høj temperatur, for at være klar til kunderne.
En anden fordel er, at den glaskeramiske plade ikke absorberer smagen fra maden, den er non-stick og derfor dannes der ikke røg. Derfor kan du stege forskellige emner efter hinanden og samtidig bevare madens smag.
Vi fører det anderkendte mærke, Spidocook, som fås i tre forskellige versioner:
Spar 60% strøm
Spidocooks innovative Protek.SAFE teknologi fjerner al unødvendig energitab, og sænker dermed energiforbruget med helt op til 60% i forhold til en almindelig støbejerns klemgrill.
Tilberedning
Du kan bruge en Spidocook klemgrill til at tilberede mange flere ting end en almindelig klemgrill med støbejernsplader. Det skyldes bl.a. at du når en temperatur på hele 400°C. Det er dog også vigtigt, at du med den sorte Spidocook opnår en højere kernetemperatur hurtigere, hvilket er vigtigt når du tilbereder kød.
Non-stick
Pladens overflade er et non-stick materiale, som gør, at du kan stege ting du normalt ikke steger på din klemgrill. Det betyder også, at smagen ikke sider fast i pladen, som den ville i en støbejernsplade. Derfor kan du lave en burger lige efter du har stegt fisk for eksempel.
Når man vælger en professionel klemgrill i sin café eller restaurant, er der flere vigtige funktioner og kvaliteter, man bør overveje. Her er de fem mest centrale:
Disse 5 egenskaber er afgørende for at sikre, at en professionel klemgrill eller kontaktgrill opfylder de krav, der stilles til kommerciel brug, og at den kan levere pålidelige og konsistente resultater i et travlt køkkenmiljø.