Isterningmaskiner
30 produkter
30 produkter
Vi fører nogle af de bedste professionelle isterningmaskiner på markedet. Bl.a. de populære Emerald class IM modeller fra Hoshizaki der med 70 års erfaring er markedsledende. Isterningmaskinerne med modelnavnet CNE kan indbygges i baren, da de har en lavere højde end NE-modellerne, men sørg for at der er plads til at få luft ud bag på maskinen. Bestil i dag og få hurtig levering! Ring på 42 61 39 95 hvis du har spørgsmål!
Isterningmaskiner skal i stort set alle områder af landet have monteret et vandfilter for at fjerne kalken i vandet. Når du vælger en løsning til dette, skal du kende dit vandforbrug. Man regner som regel med at man bruger 2 liter vand til 1 kg is. På store isterningmaskiner vil det ofte ikke kunne svare sig med et Bestmax-filter. Her er ROC 16 med 25 liter hydrofor en bedre løsning og giver dig helt klare isterninger.
Det er er typisk restauranter, barer og større caféer der vælger at købe en professionel isterningmaskiner. Små caféer kan vælge en mindre model, hvis de øsnker at tilbyde kunderne en bedre oplevelse, eller hvis de vil lave drinks. Men mange kaffebarer og caféer vælger at tilbyde nedkølede sodavand i stedet.
Det er isterningens type der afgør, hvornår den smelter. Det er nemlig præcis ved 0°C, at isterningen afgiver allermest kulde. En isterning med en temperatur på -60°C køler faktisk ikke meget. Isterningens overfladeareal, er vigtig for, hvor lang tid, den afgiver kulde til omgivelserne.
Vores udvalg af industri-isterningmaskiner laver isterninger i størrelsen fra 25x25x23 mm til 28x28x32 mm.
De produceres i et lukket system, hvor de støbes enkeltvis med frisk vand, der langsomt sprayes ind i ’frostboksen’ for den enkelte isterning. Det sikrer hårde og krystalklare terninger, der smelter langsomt.
Man kan også få isterningmaskiner, der laver de velkendte fingerbøl-isterninger. De ligner et fingerbøl, altså en udhylet aflang isterning med en stor overflade, som afgiver mere kulde og dermed sørger for en hurtigere nedkøling. Ulempen er dog, at isen smelter hurtigere og giver en vandet drink.
IM isterningmaskinerne fra Hoshizaki udmærker sig ved at være utrolig hygiejniske. Selve produktionen af is foregår i et lukket system der sikrer mod kontaminering, og efter hvert batch af is, drænes vandreservoiret og fyldes med frisk vand, samtidig med at vandpladen skylles.
Vi anbefaler, at man desinficerer maskinen en gang i kvartalet og når man er uheldig at komme i berøring med isterningerne med fingrene. Husk altid at bruge en godkendt skovl til formålet.
Terningerne indfryses ved -30°C, og resultatet er rene, ekstremt kompakte isterninger med en let marmoreret effekt.
Der er ingen tvivl om, at Hoshizaki er det bedste mærke af industri-isterningmaskiner. Den japanske producent har altid haft fokus på, at maskinen skal kunne lave helt perfekte, hygiejniske isterninger. Det er populære modeller i restauranter, caféer og ikke mindst barer, hvor der er store krav til isproduktionen.
Derudover har vi flere brudismaskiner, der producerer is lige under smeltegrænsen. De fungerer godt hvis du skal have fisk, salat eller dej på køl.
Professionelle isterningmaskiner til indbygning i baren. Bestil i dag og få hurtig levering!
Ring på 42 61 39 95 hvis du har spørgsmål!