OFFENTLIGE INSTITUTIONER

- Storkøkkenudstyr til skoler, hospitaler, børnehaver og plejehjem

Offentlige institutioner har typisk høje krav til maskinens kvalitet, holdbarhed, ergonomi og fødevaresikkerhed. Det er også et fokusområde for Cosina, og derfor tilbyder vi mærker der er nogle af de bedste inden for området.

Nogle af vores brands


Vi leverer til...

Børnehaver & vuggestuer

I børnehaver og vuggestuer er der ofte en køkkenansvarlig der laver mad til børn og voksne i hele institutionen. Denne medarbejder bør stille krav til ergonomiske køkkenmaskiner der minimerer tunge løft og uhensigtsmæssige stillinger.Dette skal tænkes ind i valget af de maskiner der skiftes ud, og ikke mindst ved planlægning af et nyt køkken. 

Derudover er der en del pædagoger der betjener opvaskemaskinen og kaffemaskinen. Derfor er det vigtigt at det er udstyr, som er nemt at betjene for gamle som nye medarbejdere. Vi har solgt mange industriopvaskere til institutioner, fordi vi tilbyder minimum 1 års fuld garanti og vi kan levere ekstra sæbe og afspænding på 1-2 hverdage.

Populært storkøkkenudstyr i institutioner:

  • Underbordsopvasker til små køkkener
  • Hætteopvasker til køkkener i store institutioner
  • Bjørn røremaskine
  • Stålborde og hylder
  • Kaffemaskine til personalet

Uddannelsesinstitutioner

Til ungdomsuddannelserne og universiteterne har vi en række interessante maskiner og varegrupper.

For eksempel er vores Animo storbrygningskaffemaskine ideel til store kantiner, hvor man skal kunne lave meget kaffe til lave omkostninger. De er nemme at tappe fra som selvbetjening, og personalet kan hurtigt og nemt brygge en ny søjle med 5, 10, 20 eller 40 liter.

Derudover kan vi tilbyde komplette caféløsninger til studentercaféen eller fredagsbaren. Vi har f.eks. et af Danmarks største udvalg af backbar og flaskekøleskabe , der kan leveres inden for 2 hverdage.


Kontor/administration

Et af vores største kundesegmenter er kontorer, både fra den private og offentlige sektor.

Typisk handler det om flaskekøleskabe til at stille ved siden af kaffeautomaten eller i andre åbne miljøer, hvor medarbejdere går forbi. Her er det vigtigt, at du vælger en støjsvag model, så den ikke forstyrer i kontormiljøet. F.eks. modellen CEV 425 fra danske Tefcold.

Derudover sælger vi også kaffemaskiner til kontor. I mindre kontorer (op til ca. 15 medarbejdere) kan man bruge en klassisk filterkaffemaskine med glaskande. 

Men er man flere bør man vælge en maskine med stor termobeholder man kan tappe fra, og som har fast vandtilførsel. F.eks. Animo MT202W. Dette er en nem måde, til at lave filterkaffe i større mængder. 

Hvis arbejdspladsen prioriterer et større udvalg af kaffe, skal man i stedet have en kaffeautomat.


Referencer


Populære produkter i det offentlige

Kodiak 20 - Bjørn Varimixer
Røremaskinen over dem alle. Den står i næsten alle bagerier og offentlige storkøkkener, fordi det er den bedste. Kodiak 20 er i særdeleshed god, fordi den har et særligt højt hygiejneniveau, den eliminerer tunge løft og har et højt sikkerhedsniveau.

Animo ComBi-Line CB 2x20  
Storbrygningskaffemaskine med to bryggesøjler på 20 liter, der gør det nemt at brygge store portioner kaffe. Ideel til selvbetjening i kantiner på universiteter, m.m.
Modellen er fra det anderkendte hollandske firma Animo.

Miele PG 8059
Kvalitets underbordsopvasker med integreret afkalkningsfilter og dampkondensering. Perfekt til kontorer såvel som mindre storkøkkener i børnehaver og vuggestuer. Programmer ned til kun 14 minutter.

Fimar PPF18M
Industrikartoffelskræller på 18 liter med stativ. Populær i storkøkkener på hospitaler og plejehjem. Modelen fås med stativ, så arbejdshøjden er optimal. Maskinen er nem at bruge, og giver et godt resultat. Bruges bl.a. af en dansk leverandør af frugt og grønt.

Tefcold CEV 425
Støjsvagt flaskekøleskab til kontorer og institutioner med plads til 217 0,5 liters flasker. Kvalitet fra danske Tefcold med det mest miljørigtige kølemiddel på markedet og temperatur mellem 2 og 10 °C. Inklusiv lås, så den kan bruges i institutioner.

Animo Excelso 
Kontorkaffemaskine med glaskande på 1,8 liter. Vores mest solgte filterkaffemaskine til kontorer og institutioner, fordi den er nem at bruge, holdbar og fås til under 2.000 kr. Den er i øvrigt produceret af den anerkendte hollandske producent, Animo.


Cosina - din nye leverandør

EAN-faktura
Betal med EAN-faktura uanset om du køber over telefon, mail eller online.

Fuld garanti
Du får som minimum 1 års garanti på det du køber hos Cosina. Det gælder både reservedele og timer.

Kundeservice
Skulle der ske noget med din levering, før under eller efter levering, gør vi alt vi kan for at løse problemet.

☆☆☆☆☆

Vi bestræber os efter at give den bedste service i branchen, og derfor er feedback fra vores kunder vigtig for os. Du kan se hvad andre kunder fortæller om Cosina på Trustpilot.com.
Jeg er 2. generation i en familie der har viet sit liv til salg af storkøkkenmaskiner. Jeg har været med hele vejen i 20 år - de seneste 5 år i spidsen for Cosina. 

Har du brug for rådgivning eller teknisk ekspertise, så står vi klar til at hjælpe.

Jeppe Hansen, Medejer


Cosina ApS

Hermodsvej 18 b
8230 Åbyhøj

Ring

42 61 39 95

Email

info@cosina.dk


Cosina - Din professionelle partner

Uanset om du køber kaffefiltre til 175 kroner eller en industriopvasker til 25.000 kr., vil du altid få den bedst mulige service.

Lagervarer ekspederes og sendes lynhurtigt direkte til dit firma, og komplette projekter følges til dørs med den største opmærksomhed fra din kontaktperson i Cosina.