Cases og referencer

Vi er ret alsidige og meget mere end bare en webshop. Følgende viser et udpluk af de kompetencer vi har.

Vi er 2. generation, og vi har et moderselskab bag os med levering af over 100 komplette projekter i Norden og + 25.000 leverancer.


☆☆☆☆☆

Vi bestræber os efter at give den bedste service i branchen, og derfor er feedback fra vores kunder vigtig for os. Du kan se hvad andre kunder fortæller om Cosina på Trustpilot.com.Udstyr til småkagefabrik i Jylland

I 2017 havde vi fornøjelsen af at levere forskelligt udstyr til en småkagefabrik. Vigtigst af alt leverede og installerede vi en stor stikovn fra Eurofours. Vi hjalp kunden med at udvikle de rette "opskrifter" på de forskellige småkager, og derefter indprogrammerede vi opskrifterne i ovnens digitale display, så medarbejderne hurtigt kan skifte ovnens indstillinger fra bagning til bagning.Bager-referencerSalatbar på Fyn

Levering af komplet salatbar på Fyn inklusiv forskellige køle- og varmeprodukter.

  • 2 stk. kølebrønde
  • 2 stk. varmeplader
  • 1 stk. kølebord med tre døre
  • 1 stk. Backbar
  • 1 stk. brødrister
  • 1 stk. stor kølediskReparation af maskiner

I 2018 har vi udført en gennemgribende reparation af en stor professionel pastamaskine som har været tabt. Maskinen er blevet fuldstændig adskilt, rettet ind og svejset på eget værksted. På værkstedet har vi truck, alt udstyr til svejseopgaver og montageopgaver, reservedele og værktøj til at genopbygge store maskiner. (Restaurantkæde, Sjælland)


MIWE industriovn til bager på Sjælland

I 2018 spurgte en bager på Sjælland efter en specifik MIWE bageriovn, som er kendt i branchen på grund af dens kvalitet.

Vi havde tilfældigvis denne model stående som havde været brugt i 11 måneder. Vi kunne tilbyde den til en meget lavere pris end det den ville koste som ny og endda med garanti.

Levering og montering

Vi leverede ovnen fuldstændig adskilt så den var nem at få ind i lokalet. Vi stillede med tre specialister som samlede hele ovnen på kun 1 dag.Stålborde til dansk destilleri

Vi blev i 2017 kontaktet af et dansk destilleri som ønskede speciallavede borde der kunne fungere til fremvisning firmaets produkter. De har ofte behov for at flytte fremvisningen fra det ene lokale til det andet, så bordene skulle leveres med hjul. Det ønske blev opfyldt, og derefter blev en underbodsopvasker nøje udvalgt med formålet at reducere støjniveauet og reducere omkostninger til vandbehandling.

"Det var en hurtig behandling og venlighed, jeg blev ekspederet med det samme skønt at jeg er 4000 km væk."

— Kunde i Grønland