BAGERIER

- Vores spidskompetence med mere end 30 års erfaring

Bageribranchen har længe været under press fra billigere bake off brød i supermarkederne. Men mange af dem der er tilbage, har fundet sin plads på markedet med kvalitetsbrød. For at kunne opretholde den høje kvalitet, skal udstyret være i orden. Derfor er det vigtigt at du udnytter den erfaring og ekspertise du kan få fra f.eks. Cosina.

CASE: Udstyr til småkagefabrik i Jylland

I 2017 havde vi fornøjelsen af at levere bageriudstyr til en småkagefabrik. Vigtigst af alt leverede og installerede vi en stor stikovn fra Eurofours. Vi hjalp kunden med at udvikle de rette "opskrifter" på de forskellige småkager, og derefter indprogrammerede vi opskrifterne i ovnens digitale display, så medarbejderne hurtigt kan skifte ovnens indstillinger fra bagning til bagning.


Udvalg til bagere

Bjørn røremaskiner

Røremaskinen er bagerens bedste ven. Den uundværlige maskine skal være pålidelig, sikker og nem at arbejde med.

Derfor forhandler vi Bjørn (Varimixer) røremaskiner og tilbehør.

  • Holdbarheden er i top. Maskinerne holder ofte i 30-40 år.
  • Ergonomien bliver konstant udviklet, så nye modeller er markedsførende på området.
  • Motorkraften er vanvittig god, og kan klare selv de mest vanskelige opgaver.

Det eneste problem er, at det er svært at vide hvilken maskine og hvilket tilbehør man skal have. Det forkerte valg, kan koste dig mange tusinde kroner. Derfor er det vigtigt at du vælger en kompetent partner som Cosina.


Opvaskemaskiner

Opvask er ikke bare opvask. Bagerier søger specielle maskiner, der kan vaske store ting, såsom industrielle piskeris og bageplader.

Vi forhandler forskellige mærker, men til netop bagerier anbefaler vi maskiner fra danske JEROS. Vi tilbyder både pladerensere, grovopvaskere/hætteopvaskere og vaskeborde. 

På den måde kan vi tilbyde en komplet vaskesektion der passer ind i dit bageri.

Bageovne

Vi har lavet et samarbejde med den franske ovnproducent, Eurofours, fordi de har ekspertise i netop bageriovne. Franskmændene har styr på deres bagværk, og det skinder igennem i produkterne.

Uanset om du skal lave småkager, formbrød, rundstykker eller en kombination af dem, så har vi en ovn der passer.

Ovnen i videoen her er en Eurofours CF80 bageriovn til stikvogne med elektronisk styring, så du og dine ansatte kan skifte indstillinger fra formbrød til småkager med kun få klik. Det øger effektiviteten og kvaliteten bliver ensartet uanset hvem der betjener ovnen.

Tilbehør

Der findes mange forskellige typer tilbehør i bagerier, så kontakt os og hør nærmere angående f.eks.

  • Piskeris, spartler og dejkroge til Bjørn
  • Kedler og kedelvogne
  • Hjul til stikvogne
  • Kageringe
  • Bageplader og bageforme
  • Tyllesæt

Kagemontrer til disken

Foruden den kompetente rådgivning i industriovne, røremaskiner og opvaskere, tilbyder vi også nem og hurtig online bestilling af lagervarer på vores webshop.

Det kunne f.eks. være eksklusive kagemontrer der skaber mersalg ved disken.


CASE: MIWE industriovn til bager på Sjælland

I 2018 spurgte en bager på Sjælland efter en specifik MIWE bageriovn, som er kendt i branchen på grund af dens kvalitet.

Vi havde tilfældigvis denne model stående som havde været brugt i 11 måneder. Vi kunne tilbyde den til en meget lavere pris end det den ville koste som ny og endda med garanti.

Levering og montering

Vi leverede ovnen fuldstændig adskilt så den var nem at få ind i lokalet. Vi stillede med tre specialister som samlede hele ovnen på kun 1 dag.

Jeg er 2. generation i en familie der har viet sit liv til salg af bagerimaskiner. Så jeg har set det meste inden for bagerbranchen de seneste 20 år. 

Har du brug for rådgivning eller teknisk ekspertise, så står vi klar til at hjælpe.

Jeppe Hansen, Medejer


Cosina ApS

Hermodsvej 18 b
8230 Åbyhøj

Ring

42 61 39 95

Email

info@cosina.dk


Cosina - Din professionelle partner

Uanset om du køber et tyllesæt til 149 kroner eller en røremaskine til 90.000 kr., vil du altid få den bedst mulige service.

Lagervarer ekspederes og sendes lynhurtigt direkte til dit firma, og komplette projekter følges til dørs med den største opmærksomhed fra din kontaktperson i Cosina.

Er du i tvivl?

☆☆☆☆☆

Vi bestræber os efter at give den bedste service i branchen, og derfor er feedback fra vores kunder vigtig for os. Du kan se hvad andre kunder fortæller om Cosina på Trustpilot.com.