Nye espressomaskiner fra Futurmat og Melitta

Vi er stolte af at annoncere, at vi har udvidet vores sortiment af espressomaskiner til caféer med to nye topmodeller: Futurmat Rimini Soul og Melitta Cafina Life High Cup. Disse maskiner repræsenterer det ypperste inden for kaffeteknologi og er designet til at imødekomme behovene hos selv de mest kræsne baristaer.

Futurmat Rimini Soul: En perfekt blandning af tradition og innovation

Futurmat Rimini Soul er kendt for sin pålidelighed og brugervenlighed. Denne espressomaskine kombinerer klassisk italiensk design med moderne teknologi for at levere en exceptionel kaffeoplevelse. Med en kraftfuld kedel og præcis temperaturkontrol sikrer Rimini Soul en jævn og konsekvent brygning hver gang. Den er ideel til caféer, der ønsker at tilbyde deres kunder en autentisk espressooplevelse.

Fordele:

  • Automatisk rengøringssystem: Gør vedligeholdelsen enkel og effektiv.
  • Energibesparende funktioner: Reducerer strømforbruget uden at gå på kompromis med ydeevnen.
  • Brugervenligt interface: Intuitivt design, der gør det nemt at justere indstillingerne.
  • Automatisk steamer, som laver en perfekt mælkeskum hver gang.

Melitta Cafina Life High Cup: Avanceret teknologi til professionel kvalitet

Melitta Cafina Life High Cup er en avanceret espressomaskine, der er designet til at håndtere høj volumen og levere enestående kvalitet kop efter kop. Med dens innovative bryggeteknologi og fleksible programmeringsmuligheder er denne maskine perfekt til caféer, der ønsker at imponere deres kunder med hver servering.

Fordele:

  • Multiboiler system: Tillader samtidig brygning og dampning, hvilket øger effektiviteten.
  • Fleksibel tilpasning: Justerbare indstillinger for forskellige kaffetyper og mængder.
  • Høj kapacitet: Ideel til caféer med høje krav til hastighed og kvalitet.

Forbedret Kaffeservice for Vores Kunder

Med introduktionen af Futurmat Rimini Soul og Melitta Cafina Life High Cup i vores sortiment, kan vi nu tilbyde vores kunder endnu flere muligheder for at forbedre deres kaffetilbud.

Vi er begejstrede for at kunne tilbyde disse to fremragende espressomaskiner til vores kunder. De repræsenterer det bedste inden for teknologi og design og vil uden tvivl hjælpe caféer med at levere den bedste kaffeoplevelse.

For yderligere information om Futurmat Rimini Soul og Melitta Cafina Life High Cup, kontakt os venligst direkte.

Kontaktinformation

Mark A. C. Andersen
ma@cosina.dk
+45 2815 8015

Med Futurmat Rimini Soul og Melitta Cafina Life High Cup i vores sortiment, er vi sikre på, at vi kan hjælpe din café med at levere kaffe i verdensklasse.