Hvad får man ud af at vælge en Unox Cheftop/Bakertop Plus i stedet for en One?

Unox' to populære kombiovne Cheftop og Bakertop findes både i en PLUS-udgave og i en mere simpel ONE-udgave. Mange føler sig fristet af den billigere pris der er på ONE. Men de fleste af dem der hører om fordelene ved PLUS-ovnen, vælger i sidste ende den dyrere løsning, som så bliver billigere på længere sigt.

Du kan se et overblik over alle vores industriovne her.

Energy Star certificering

PLUS-modellerne er Energy Star certificeret. Det giver en strømbesparelse på 18% ved stegning og 38% ved dampning. Ved en 10 pladers ovn er der yderligere en besparelse på 1,58 kw per time, hvor ovnen er varm, men ikke i brug.

Energy star ovn

Ovnen har en bedre isolering (for eksempel tre-lags glas i døren), den har bedre teknologi (for eksempel dampfunktionen, rengøringsprogrammet og det, at den bliver hurtigere varm) og bedre materialer (for eksempel motoren) som alt sammen gør, at den bruger mindre strøm ift. til en ovn, der ikke er Energy Star certificeret.

Det vil sige, at merprisen for en Plus ovn har tjent sig hjem på 7 måneder i forhold til en ONE ovn, hvis man bruger ovnen mindst 8 timer om dagen 5 dage om ugen.

PLUS ovnen har et mindre følsomt display og erfaringsmæssigt er den bedre til at langtidsstege.

ADAPTIVE.Cooking

Sensorer i ovnen registrerer konstant luftfugtigheden, mængden af mad og temperaturen i kammeret. Med denne information vælger ovnen selv at justere det igangsatte program, for eksempel ved at øge tiden efter døren har været åben i lang tid. Dette sikrer en optimal tilberedning selv ved halvfyldte plader.

MULTI.Time

MULTI.Time, som nogle andre mærker kalder for Multi Tray, giver dig mulighed for at styre 10 tidsure på displayet. Du kan sætte pladerne (retterne) ind på forskellige tidspunkter, og så bipper ovnen når de forskellige plader skal ud. Dette fungerer netop, fordi ovnen også har ADAPTIVE.Cooking. Uden denne kombination af to teknologier, ville retterne ikke have den samme afbagning gang efter gang.

Mise.en.place

Funktion, hvor hver plade er færdig samtidig. Ovnen foreslår rækkefølge og tidspunkt for indsætning.

PRESSURE.Steam

Kraftigere damp og højere temperatur. Dvs. at du bedre kan koge ris i ovnen eller dampe spare ribs.

SMART.Preheating

Forvarmning der tager højde for valgte parameter, og det der er gået forud i de forrige timer. Denne funktion er med til at forbedre energiniveauet, men også give et mere ensartet bageresultat.

Smartere vaskesystem

Der selv foreslår program ud fra, hvor beskidt kammeret er og vasker bag blæserspjældet.

Wifi-adgang med i ovnen

Registrerer du ovnen, får du 4 års ekstra reservedelsgaranti. Denne mulighed får du kun i ONE-ovnen, hvis du tilkøber et wifi-kit.

2 ekstra blæsere i BIG (20 stik)

Der er to ekstra blæsere i UNOX BIG modellen. Det gør, at temperaturen er mere ensartet overalt i ovnen og at ovnen bliver hurtigere varm (fra 30-300 grader på 270 sekunder).

AUTO.Soft

En blød temperaturstigning, hvilket er vigtigt ved stor volumen eller delikate produkter.

DOWNLOAD TABEL OVER FUNKTIONER I CHEFTOP ONE, PLUS og X.