Pasteria

Et skarpt koncept baseret på én vigtig råvare - pasta. Det er nemmere end nogensinde at lave frisk pasta.

En fornYet klassiker der virker

Er der nogen der ikke elsker en god pastaret?

Nej, vel. 

Med et hav af forskellige typer pasta og uendelige lækre variationsmuligheder i form af grøntsager, urter, kød, fisk og skaldyr, kan du sammensætte et nyt menukort hver uge. 

Pasta er billig at lave, og sætter du fokus på vegetarisk tilbehør, kan du både tilbyde en ret til under 100 kr. og samtidig have en god fortjeneste.

I stedet for at købe den tørrede pasta, kan du nemt selv lave din pasta frisk, og dermed skille dig ud fra andre italienske restauranter. Det eneste du behøver er en automatisk pastamaskine der ælter, former og skærer pastaen. Så kan du fokuserer på saucer og tilbehør.

Fokuser 100% på pastaen og lad andre om at lave pizza og risotto. Tilbyd en simpel antipasti til forret og en lækker italiensk kage til dessert sammen med en varm kop espresso.

UDSTYR TIL PASTERIA

Ud over de sædvanlige maskiner du skal bruge i en restaurant, skal du også bruge nogle maskiner der gør arbejdet med frisk pasta nemmere.

FULDAUTOMATISK PASTAMASKINE - ALL IN ONE

I et pasteria vil omdrejningspunktet være den fuldautomatiske italienske pastamaskine, som kan blande, ælte, forme og skære pastaen til netop den type du gerne vil servere. Der findes et hav af skiver, som kan lave bl.a. tagliatelle, gnocchi, spaghetti og caserecce. Lav helt op til 25 kg pasta i timen med den største model.

Fimar MPF 1.5 - Semiautomatisk - 1,5 kg kapacitet, DKK 9.395,-

Lille pastamaskine til 5 kg/timen uden elektrisk kniv, så man selv skal skære pastaen i den ønskede længde. Ikke ideelt til f.eks. fusilli.

Fimar MPF 2.5 - Semiautomatisk - 2,5 kg kapacitet, DKK 13.650,-

Mellemstørrelse pastamaskine til 8 kg/timen. Kan fås med elektrisk kniv, så man ikke selv skal stå og skære pastaen i den ønskede længde.

Fimar MPF 4 - Fuldautomatisk - 4 kg kapacitet, DKK 27.295,-

Stor fuldautomatisk pastamaskine til 13 kg/timen inkl. elektrisk kniv, så man ikke selv skal stå og skære pastaen i den ønskede længde. Inkl. vandkølet system.

Fimar MPF 8 - Fuldautomatisk - 8 kg kapacitet, DKK 41.350,-

Den største fuldautomatiske pastamaskine vi har til 25 kg/timen inkl. elektrisk kniv, så man ikke selv skal stå og skære pastaen i den ønskede længde. Inkl. vandkølet system.

Fimar PF40E - Fuldautomatisk - 4 kg kapacitet, DKK 24.050,-

Stor fuldautomatisk pastamaskine til 13 kg/timen inkl. elektrisk kniv, så man ikke selv skal kære pastaen i den ønskede længde. Inkl. vandkølet system og aftagelig beholder, så man nemt kan vaske det hele. Med praktisk gitter på toppen som man hælder ingredienserne igennem.

PASTAKOGER

Når du laver så meget pasta som du gør i en pasteria, vil du skulle bruge en rigtig pastakoger med stor kapacitet. Måske endda flere, hvis du har en stor restaurant.

Fimar CP11N - Elektrisk pastakoger - 3,5 kW, 230V - 11 liter, DKK 12.095,-

Kapacitet på 1 kg pasta. Varmer vandet til 100 grader på ca. 20 minutter. Modellen er med ét kar og to medfølgende kurve. Én stor kurv kan tilkøbes.

Fimar CPM30 - Elektrisk pastakoger - 8 kW, 400V - 30 liter, DKK 28.295,-

Kapacitet på 3 kg pasta. Tilslutning til 400V kraftstik og effekt på 8 kW. Varmer vandet til 100 grader på ca. 30 minutter. Vælg forskellige kurvestørrelser..

MENUKORT

Menukortet repræsenterer kernen i din restaurant. Derfor skal dit menukort stå knivskarpt og se indbydende ud. Opbygning skal gerne være enkel, og samtidig øge lysten til at vælge de mest profitable retter.


MERE OM MENUKORT

Opmåling & rådgivning

Hvis du vil i gang med et pasteria, kan du kontakte os og bestille et opstartsmøde. Følg linket nedenfor.

Rådgivning til opstart

Vi bringer altid vores erfaringer i spil, så du får mest mulig gavn af vores konsulenter.

Opmåling

Professionel opmåling, så du ikke står med ansvaret alene.

Kvalitets inventar og maskiner

Få et uforpligtende tilbud på inventar og køkkenudstyr.

BESTIL OPMÅLING OG RÅDGIVNING