Spidocook - Glaskeramisk klemgrill

13 produkter

Du skal vælge en glaskeramisk klemgrill, hvis du vil have en mere effektiv klemgrill der kan stege flere forskellige emner med et bedre resultat. Samtidig er den nem at rengøre, og den sparer dig strøm (60%), fordi den kan stå på standby, når der ikke er kunder. Det skyldes, at den er så hurtig til at regulere temperaturen (fra 25 til 200°C på 2 minutter og 23 sekunder). Spidocook fås i single, medium og dobbelt størrelse, og i tre forskellige typer. Læs om dette nederst på siden.

Typer

Gennemsigtige plader

Spidocook med gennemsigtige plader er hurtige, og giver en mere sprød overflade (eksempelvis 4 toast på 25 sekunder). De er ideelle til panini, sandwiches, osv.

Sorte plader

Spidocook med sorte, flade plader sikrer en hurtigere opvarmning af madens kerne og en mere jævn indvendig temperatur i maden. De er derfor mest ideel til kød.

Sorte med rillet topplade

Spidocook med sorte plader og en rillet topplade giver flotte grillstreger og er perfekt til laskestykker, bøffer, kyllingbryst og bacon.

Manuel

Manuel spidocook

Digital

Digital spidocook

Spar 60% strøm

Tilberedning

Non-stick

Hvad er en glaskeramisk klemgrill

En glaskeramisk klemgrill er en kontaktgrill, hvor støbejernspladen er udskiftet med en glaskeramisk plade og infrarød teknologi. Den kan det samme som en klassisk klemgrill, men også meget mere og meget bedre.

Fordele med glaskeramiske plader

Glaskeramiske klemgriller er blevet populær, fordi de er hurtigere end almindelige klemgriller i støbejern. De kan gå fra rumtemperatur til 200°C på kun 2 minutter og 23 sekunder. Derfor kan du tillade dig at sætte klemgrillen på standby i de perioder der ikke er kunder. En almindelig klemgrill skal holdes på en høj temperatur, for at være klar til kunderne.

En anden fordel er, at den glaskeramiske plade ikke absorberer smagen fra maden. Den er non-stick og derfor dannes der ikke røg. Det betyder, at du kan du stege forskellige emner efter hinanden og samtidig bevare madens smag.