Unox Evereo - The Hot Fridge
52 produkter
52 produkter
Du kan med den revolutionerende EVEREO varmeskab holde mad varm i hele 3 døgn helt uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Den ideel i plejesektoren fordi man ikke behøver bemanding i køkkenet hen over weekenden. Den er også smart til streetfood og kantiner, da man minimerer spild helt og aldeles. Der er heller ikke noget i vejen for at bruge den i restauranter, der serverer lasagne, supper, risretter og lignende.
Vakuumforsejlet i gastrobakker eller poser, som giver mulighed for at konservere maden i op til 72 timer uden tab af smag eller konsistens. Du kan altså lave maden om fredagen, og holde køkkenet lukket i weekenden.
Hvis du kan nøjes med at holde maden varm i 8 timer, behøver du ikke vakuummaskine eller specielle gastrobakker. EVEREO kan holde fugtigheden og smagen i maden på en måde et almindeligt varmeskab ikke kan.
Plejehjemmet AVEO i Australien kan lave mad i høj kvalitet til alle ugens dage, selvom de har lukket køkkenet i weekenden. Det er fordi de bruger EVEREO'en.
Andy Petrie har valgt UNOX EVEREO'en, fordi den sparer strøm, arbejdskraft og spild. I videoen fortæller han, at deres feedback fra kunderne har været utrolig positiv.
Hilton i London sætter pris på EVEREO'ens energibesparelser, men det er kvaliteten af maden efter 8 timer, som er vigtist for dem. Den gør det muligt, at lave mad længe før servering.
Når man fårstår teknologien bag EVEREO'en, er fordelene indlysende.
Den traditionelle måde at opbevare mad på, er ved nedfrysning. Det har den ulempe, at man ændrer på madens struktur og kvalitet. Men det er også en længere og dyrere proces, at nedfryse og opvarme maden igen.
Med EVEREO holdes maden på serveringstemperatur, stort set fra det øjeblik det kommer ind i varmeskabet. Det holder madens kvalitet på et højt niveau, uden at bruge tid og penge på at fryse ned og varme op igen. Du sparer typisk 10 minutter per servering.