HOTELLER

- Udstyr til hospitality-branchen kræver erfaring

Uanset om du har brug for nogle småting til baren eller et stort tilbud på et komplet storkøkken, er Cosina din professionelle partner hele vejen. Vi tilbyder dag-til-dag levering på vores mere end 1300 forskellige lagervarer, og ellers yder vi rådgivning inden for bl.a. industrikøleskabe, ovne, opvaskemaskiner og stålinventar.

Minibar til hoteller

Vi har solgt et utal af minibarer i forskellige størrelser. Særligt TM modellen fra danske Tefcold er populær. Med sort skummet dør, integreret lås, indvendigt LED-lys og  trådhylde er der alt hvad man skal bruge i en minibar. 

Mange minibarer i denne prisklasse har ikke en særlig stor kølekapacitet, men vores modeller kan gå ned til +2°C, og er dermed ideel til det professionelle marked.

Skal du have nye minibarer til hele hotellet, kan du kontakte os og få et tilbud på et større parti. Vi giver  1 års fuld garanti med landsdækkende service.

Udstyr til hotel-buffet

Cosina er en af Danmarks førende inden buffetudstyr. Vi har nemlig et stort udvalg af lagerførte buffetartikler såsom fade, skåle, tænger, køleplader og morgenmadsdispensere. Og som det essentielle i hotel-buffeten har vi nogle af markedets flotteste køle- og varmedisplays fra SAYL. 

Barudstyr

Hotellets barudstyr skal være i orden. Derfor har vi altid en masse barudstyr på lager, som vi sender samme hverdag når du bestiller før kl. 14.

Hvis du skal bruge backbarer og glasopvaskere, har vi også styr på den slags. Vi kan hjælpe dig med kvalitetsbackbarer i forskellige modeller fra Tefcold, og opvaskere kommer fra mærker som Miele, SMEG og Fagor.


Inspiration til buffetudstyr

Få inspiration og idéer til at indrette din buffet, så du får den bedste præsentation af retterne og gør det nemmere for gæster og medarbejdere at betjene buffeten.


Vi har hørt og set det meste, så vi lytter gerne til dine ideer og planer, så vi kan give den bedste rådgivning.

Køb af maskiner til hospitality-branchen kræver viden og erfaring, og den deler jeg gerne med dig.

Jeppe Hansen, Medejer


Cosina ApS

Hermodsvej 18 b
8230 Åbyhøj

Ring

42 61 39 95

Email

info@cosina.dk


Cosina - Din professionelle partner

Uanset om du køber et serveringsfad til 49 kroner eller minibarer til en værdi af 40.000 kr., vil du altid få den bedst mulige service.

Lagervarer ekspederes og sendes lynhurtigt direkte til dit firma, og komplette projekter følges til dørs med den største opmærksomhed fra din kontaktperson i Cosina.

Er du i tvivl?