FOODTRUCKS & FESTIVALLER

- Særligt udvalgt køkkenudstyr til festivaller og streetfood

På festivaller har man nogle krav til holdbarhed og kvalitet af storkøkkenmaskiner, fordi det skal kunne klare intensivt brug mange timer i træk. Streetfood-boder og foodtrucks har derimod brug for maskiner og udstyr der ikke tager for meget plads.


Backbar til festival

Vi har et udvalg af backbarer der passer særligt godt til festivaller. Vi kalder dem heavy duty fordi de er lavet til steder med intensiv brug - altså hvor backbaren åbnes meget ofte. Denne serie nedkøler hurtigt, og kan derfor klare de hyppige åbninger.

Også relevant til festivaller er vores serie af fustagekølere. De har ene og alene det formål at nedkøle fadølsfustager. Du finder modeller med plads til 2, 4, 6 og 8 fustager.

Takeaway emballage

Miljørigtige skåle, tallerkener og bestik til takeaway. Perfekt til festivaller og streetfood, som vil tilbyde sine kunder at spise fra et lækkert og praktisk service.

De to serier Bagasse og Hampi er lavet i miljørigtige materialer, og er komposterbart.

Du kan købe i stort antal til en lavere stykpris. Kontakt os for et tilbud, eller køb direkte i shoppen.


Kaffevogn

En kaffevogn kan være en god supplerende indtægtskilde i weekenderne, men også som fuldtidsarbejde, hvis man har adgang til de rigtige steder. Man kan lave en god forretning ved at stå på universiteter, i parker, i nærheden af større events og ikke mindst på festivaller.

Der er flere måder at gøre det på, men den klassiske er, at købe en lille knallert med lad, såsom en Piaggio Ape, som kan erhverves for ca. 30.000 til 100.000 kr. Dertil skal du bruge en lille espressomaskine med én eller to maks to gruppehoveder.

Nuova Simonelli Compact
En af markedets mest populære espressomaskiner til caféer. Denne model er med to grupper i en kompakt udgave så den kun fylder 55 cm i stedet for 78 cm.

Kaffekrus
Kaffekrus i forskellige modeller og størrelser til caféer og kaffevogne. Køb større antal og få dem til en lavere stykpris.


Vaffelbod

Vafler er en ideel sød snack, som kan sælges året rundt. De er populære med en scoop is under sommerens festivaller ligesåvel som til julemarkedet i december med en varm kop kakao. Det seneste skud på stammen er bubble waffle, som du ser nedenfor. Den er populær fordi man kan lave et mere eksklusivt produkt, som kunderne bliver imponeret over. Den kan gøres frisk og sommerlig med frugt og bær, plus flødeskum eller is på toppen.

Neumärker Bubble Waffle
Bubble waffles er rigtig populære i udlandet, og de er nu også kommet til Danmark. Fordelen ved bubble waffles er, at de har en form som skaber blikfang, og som man kan fylde med alle mulige lækre toppings.

Krampouz Bruxelles vaffeljern
Klassisk Bruxelles 4x6 vaffeljern til professionel brug. Den er udviklet af den franske producent, Krampouz, som har 60 års erfaring med crêpe- og vaffelmaskiner. Pladerne kan tages af og rengøres.


Pandekagebod

Pandekager, eller crêpe, er en af de mest populære typer streetfood i disse år. Fordelen er nemlig at man kan lave et meget varieret menukort, udelukkende med pandekager. Man kan lave søde pandekager med simple og omkostningseffektive ingredienser, og man kan lave madpandekager, også kendt som den franske Galette. Det betyder, at du fanger gæster der søger et hovedmåltid, men også gæster der kun vil have en snack.

Blé Noir - Sådan fik en fransk kok succes med crêpes i Danmark

Læs casen om den franske kok Jean-Marc, der startede med at sælge gourmet crêpe og galette i sin streetfood-vogn.

Dobbelt Krampouz crêpemaskine
Krampouz' specialitet er crêpemaskiner. De har produceret dem i 60 år midt i crêpens oprindelsessted i Bretagne. Kvaliteten er bedre end alt andet du finder på markedet, og det ved vi, fordi vi selv har brugt maskinerne, og ikke mindst set hvordan de bliver produceret på fabrikken.

Krampouz chokoladevarmer
Hvis du laver søde pandekager/crêpe, skal du have denne chokolade/caramel-varmer. Den fylder ikke meget på bordet, og er nem at betjene. Den dobbelte giver mulighed for at have både chokolade og karamel. Der findes to forskellige flasker, én med tre huller og én med et hul.Lav crêpe på den originale måde

I 2016 var Cosina kommet en tur på crêpekursus i crêpens hjemland, Frankrig, nærmere betegnet, Bretagne.

Her i videoen viser den professionelle crêperist, hvordan man laver en galette med den bretonske metode.

Referencer
Vælg en leverandør der har prøvet det før

I Cosina får du en fast sælger og rådgiver, som hjælper dig hele vejen fra første opkald til varerne er taget i brug og du har fået de første erfaringer.

  • Køb altid med garanti, uanset kvaliteten.
  • Lav et gennemarbejdet budget.
  • Få en forretningspartner eller brug din leverandør aktivt.
  • Lav et simpelt koncept med lave omkostninger.


Rådgivning
360 ° rådgivning til dig der vil starte op som selvstændig. Vi kan hjælpe med alt køkkenudstyr til det grafiske design på din salgsvogn.

Fuld garanti
Du får som minimum 1 års garanti på det du køber hos Cosina. Det gælder både reservedele og timer.

Kundeservice
Skulle der ske noget med din levering, før under eller efter levering, gør vi alt vi kan for at løse problemet.


☆☆☆☆☆

Vi bestræber os efter at give den bedste service i branchen, og derfor er feedback fra vores kunder vigtig for os. Du kan se hvad andre kunder fortæller om Cosina på Trustpilot.com.
Jeg er 2. generation i en familie der har viet sit liv til salg af storkøkkenmaskiner. Jeg har været med hele vejen i 20 år - de seneste 5 år i spidsen for Cosina. 

Har du brug for rådgivning eller teknisk ekspertise, så står vi klar til at hjælpe.

Jeppe Hansen, Medejer


Cosina ApS

Hermodsvej 18 b
8230 Åbyhøj

Ring

42 61 39 95

Email

info@cosina.dk


Cosina - Din professionelle partner

I Cosina er kunden altid i centrum, og vi gør gerne en ekstra indsats for at du kan få succes med din forretning. Tøv ikke med at spørge om gode råd.

Lagervarer ekspederes og sendes lynhurtigt direkte til dit firma, og komplette projekter følges til dørs med den største opmærksomhed fra din kontaktperson i Cosina.