Når du skal ud og investere i nyt udstyr til dit storkøkken, er der ofte tale om et større beløb. Derfor har vi valgt at indgå et samarbejde med Totalleasing, så vi kan tilbyde dig at sprede udgiften over en længere periode. Det kan være interessant netop for dig, der ikke ønsker at trække yderligere på din nuværende kassekredit. En leasing starter ved kr. 10.000 eksklusiv moms, og der er i princippet ingen øvre grænse. For at komme i betragtning til en leasing vil vores samarbejdspartner Totalleasing foretage en kreditvurdering af din virksomhed, og hvis der er basis for at lave en kontrakt, vil Totalleasing udfærdige papirerne og sørge for resten. Du skal blot vurdere, om aftalen er attraktiv, underskrive kontrakten og herefter kan du tage det leasede udstyr i brug.

 

Hvorfor skal jeg vælge at lease?

 

Hvad koster det at lease udstyr til storkøkken?

Prisen er forskellig fra sag til sag. Her er nogle eksempler på nogle standardsatser, som kan give dig en ide om, hvad det koster at lease storkøkkenudstyr. Satserne er baseret på nystartede forretninger, som har en svag økonomi. Grunden til at vi har valgt at samarbejde med Totalleasing er, at de forhører sig rundt for at finde de bedste priser til dig. Samtidig er de gode til at få din kontrakt godkendt, selv når der er nogle små forhindringer på vejen. 

 

 

Satser over 12 mdr.:

 

 

Satser over 18 mdr.:

 

 

Satser over 24 mdr.:

 

 

Satser over 36 mdr.:

 

 

Satser over 48 mdr.:

 

 

 

Kontakt os gerne på telefon 42 61 39 95, hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden for at lease dit næste storkøkkenudstyr købt hos Cosina.