Delevirkemaskiner - Erika Record

8 produkter

Populær delevirkemaskine fra Tyskland

Delevirkemaskiner fra Erika Record er efter vores overbevisning noget af det bedste på markedet. Den både deler og former dejen i bestemte vægt intervaller. Lang levetid, kun lidt vedligeholdelse og den er nem at betjene. Det er en mekanisk maskine med meget få nedbrud ift. til en hydraulisk maskine, hvor man ofte har læk i slanger eller tab af pres. Vi har 30 års erfaring med salg af denne maskine og ved derfor at den er ideel til intensiv brug i et travlt bageri.

Teflon-kniv gør, at den kan bearbejde stort set alle typer deje. Put evt. lidt mel på dej inden indsætning. Findes i 11 udgaver fra helt op til intervallet 150 til 250 gram per bolle. Evt. med udskiftelig hoved for lettere rengøring og muliggør brugen af maskinen til flere vægtområder.

Den fås i to typer:

Halvautomatisk med brækstang/stempel. Vej dejen af (Antal boller x vægt per bolle). Put dejen på virkepladen og fordel den ud til max. midten af sidste cirkel. Sæt den ind og hold brækstangen nede med den ene hånd, løsn kniv for skæring og hold midterstang nede med den anden hånd for formning. Dejen skæres og bollerne formes på fem sekunder. 

Fuldautomatisk med to-hånds betjening. Vej dejen af (Antal boller x vægt per bolle). Put dejen på virkepladen og fordel den ud til max. midten af sidste cirkel. Sæt den ind og maskinen gør resten for dig.