Gå ikke glip af muligheden for at få rådgivning og gode tips hos Cosina når du starter et projekt. Vi hjælper små erhvervsdrivende og nye i restaurationsbranchen, som har en drøm eller en idé, men mangler en partner til at skubbe projektet i mål.
Hvis du ikke har prøvet at drive en cafe, restaurant eller takeaway, så bør du læse vores artikel med svar på de vigtigste spørgsmål man har som ny i branchen.
Læs artikelHar du drømmen om at starte en café eller restaurant, men mangler det store roadmap til at komme godt i gang? Vores 9 trin sikrer dig en god start som selvstændig.
Læs artikelDet rette koncept bliver ikke en succes uden det rette udstyr. Find vores guides til, hvordan du vælger det rigtige udstyr, og spar penge ved at undgå de dumme fejl.
Læs artikelEn buffet skal have et smart flow, være hygiejnisk og se indbydende ud. Man kan lave det på mange måder, men det er nogle enkelte moduler der bliver brugt meget. Derfor kan vi, i samarbejde med producenten SAYL, tilbyde en række buffetmoduler, der kan sammensættes efter eget ønske.
Se mereDen lækre franske spise er populær blandt de fleste. Det gælder både for den klassiske desertpandekage (crêpe) og for den undervurderede madpandekage (galette), som er lavet på den glutenfri meltype, boghvede. Vi har hjulpet mange i gang med at lave pandekager på de gode franske Krampouz-maskiner. Klik på knappen og læs vores guide til opstart.
Se mereInden du åbner dørene op til din café eller restaurant skal du have styr på skilte, menukort, flyers, plakater og andet trykt marketingmateriale.
Vi har bl.a. hjulpet TGI Fridays med et lækkert menukort. Det inkluderede:
Opsætning af dokument på begge sider med korrektur og klargøring til tryk.
Trykning af 300 stk. dobbeltsidet menukort på 41x25 cm i 350 gr. silk papir, som er blank-lamineret til kant.
Pris: kr.3.900,-
Vi udspringer af et moderselskab der er specialist i bagerimaskiner og indretning af bagerier. Med mere end 30 års erfaring, har vores bagerikonsulent, Kai, styr på hvordan et klassisk bageri skal indrettes. Som eneforhandler på det fransk ovn-mærke, Eurofours, og en lang række specialistmærker inden for røremaskiner og dejæltere, kan vi tilbyde hele paletten til dig der vil lave et bageri.
Se mereDer er stor efterspørgsel efter god kaffe, og derfor er mange kaffebarer poppet op de seneste år. I modsætning til en restaurant eller et bageri, så er det forholdsvist simpelt at starte og drive en kaffebar.
Man kan starte ud med en begrænset "maskinpark", som kan købes ny for under kr. 100.000,-. Og selv uden brancheerfaring, kan man drifte en god kaffebar.
Se mereVi udspringer af et moderselskab der er specialist i bagerimaskiner og indretning af bagerier. Med mere end 30 års erfaring, har vores bagerikonsulent, Kai, styr på hvordan et klassisk bageri skal indrettes. Som eneforhandler på det fransk ovn-mærke, Eurofours, og en lang række specialistmærker inden for røremaskiner og dejæltere, kan vi tilbyde hele paletten til dig der vil lave et bageri.
Se mere