Book en sparringspartner - til opstart og drift af restaurant og storkøkken

Træk på 25 års erfaring

Er det første gang du stifter bekendtskab med storkøkkenbranchen, kan du spare mange dyre fejl ved at have en rådgiver eller sparringspartner på sidelinjen, som du kan trække på i de perioder det er nødvendigt. Du kan få tilknyttet Michael Knudsen som fast konsulent, honoreret på timebasis til kr. 495,- ekskl. moms. På den måde kan du trække på en mand med 25 års erfaring fra branchen som chefkok og restaurantejer, og kun betale ham for den tid du vil bruge ham. 

Michael kan hjælpe dig der har en café, restaurant, kantine eller golfklub med bl.a.

  • Indretning af køkken og restaurant 
  • Optimering af arbejdsgange 
  • Udvikling af et profitabelt menukort 
  • Indkøb og planlægning
  • Ansættelser, oplæring og vagtplaner 
  • Anvisning om korrekt brug af maskiner 
  • Mysteryshopping og "fluen på væggen"

Hvorfor hyre en sparringspartner?

Halvdelen af nystartede restauranter lukker inden for 2 år! 

Der er nemlig stor konkurrence - også i mindre byer. Det er dyrt at komme i gang, og rammer man ikke konceptet, så er det omkostningsfuldt og tidskrævende at ændre det. 

Hvis du har en eksisterende forretning, vil selv en mindre optimering kunne spare dig for tusindvis af kroner for eksempel i form af mindre spild, færre lønkroner, færre sygedage eller færre udgifter. Det kan også være toplinjen der bliver arbejdet på, så du kan få udnyttet kapaciteten i din restaurant. 

Hvem er Michael?

Michael er vores kunders ”go-to-guy”, når de har spørgsmål til drift og indretning af storkøkken. Det kan være små ting, såsom hvilken temperatur man skal indstille en stegeplade på. Men det kan også være et forretningsstrategisk spørgsmål der ændrer hele forretningens indtjening. 

Michael har 25 års erfaring fra restaurationsbranchen. Bl.a. som køkkenchef på Venø Kro og Borbjerg Mølle Kro, og indehaver af Restaurant Falling Water i Golfclub Storådalen. 

Derudover har han været foredragsholder på gastronomilinjen og han har 7 års erfaring med eksaminering, prøveafholdelse, forberedelse, og dokumentation ifm. kokkeuddannelsen. 

De seneste år har han arbejdet med salg og projektering af storkøkkenmaskiner og inventar.

PRISER

Eksempler på, hvordan du kan bruge en sparringspartner til opstart eller driftsoptimering i din forretning.

TIMEPRIS

Book Michael i den tid du har brug for - hos dig, hos os eller over telefon. Tillæg: kørsel.

DKK 495

KLIPPEKORT

Køb et klippekort på 20 timer, og spar kr. 1.900. Brug dine klip som du ønsker. Tillæg: kørsel

DKK 8.000

KOMPLET OPSTART

Komplet forretningsplan og konceptbeskrivelse med budgetter, indretningsforslag og marketingplan.

DKK 80.000

CASE

I 2021 lavede vi en komplet forretningsplan til en kommende café.

Efter at have afklaret kundens ønsker til stil og udvalg, begyndte vi en markedsundersøgelse, og udviklede et komplet koncept ud fra det.

Med kundens godkendelse af konceptet, kunne vi fortsætte med udvikling af budgetter, tegninger og indretningsforslag, såvel som marketingplan.

Alt blev afleveret og præsenteret, hvorefter kunden kunne få dækket en del af udgiften til rådgivningsopgaven fra et væksthus.