Vinkøleskabe til restaurant & bar

17 produkter

Vinkøleskabe til professionelle med én, to eller tre temperaturzoner, med udtagelige træhylder og mulighed for tilvalg af skrå præsentationshylder. I en restaurant eller bar, har du brug for et vinkøleskab der 1) holder temperaturen stabil, selv ved hyppig åbning, 2) sparer på strømmen og 3) præsenterer vinen flottest muligt med henblik på salg. Vi har udvalg et sortiment af vinskabe, der passer forskellige behov i forskellige prisklasser.

Kan man bruge et displaykøleskab til vin?

I teorien kan du godt bruge et displaykøleskab eller en backbar til at køle vin, men det giver ikke et godt miljø for vinen, og derfor må det kun bruges til at køle vin ned der skal bruges omgående. Til længere tids opbevaring skal man have et vinkøleskab.

Den optimale opbevaringstemperatur af vin er:

  • Rødvin: 10-16 ̊C
  • Hvidvin: 7-12  ̊C
  • Mousserende vin: 8-10 ̊C

Mulige funktioner

Hvis du har nogle dyre vine og de skal opbevares i længere tid, så kig gerne efter en model med:

  • UV-filter (Vin tåler ikke sollys)
  • Kulfilter (Så luften i skabet renses)
  • Lav-vibrationskompresser (undgå rystelser)
  • Udtrækshylder med stop (nemmere at tage ud)
  • Display hylder (Hvis du skal sælge vin)
  • Ventileret køl (Så temperaturen er ens)
  • Lav DB (Max. 40 DB ved placering i privat hjem)
  • Varmelegeme (Hvis modellen skal stå i kolde rum – kan IKKE stå i en uisoleret garage
  • Flere zoner (Så du kan opbevare flere slags vin ad gangen)
  • Regulering af luftfugtighed (Kun hvis du er vin specialist)
  • Justerbare fødder (Nødvendigt hvis gulvet er skævt – så giver det rystelser og larmer)

✔ Alle vinkøleskabe leveres til fortovskanten, men du kan tilkøbe opbæring og udpakning!

Vi fører udelukkende kendte danske og tyske mærker der fører tæt kontrol med produktionen, og derfor har en meget lav fejlmargin.

Senest set