Espressomaskiner til café

18 produkter

Nuova Simonelli
Italienske espressomaskiner fra verdenskendte Nuova Simonelli, der har været brugt til VM i barista. Testet af utallige caféer, sandwichbarer, restauranter og hoteller rundt om i Danmark.

Alle espressomaskiner i udvalget er semiautomatiske og udviklet til professionelle. I semiautomatiske espressomaskiner er temperaturen og trykket typisk automatiseret, men du skal selv kværne kaffebønnerne, stampe, og isætte filterholderen. Det er her baristaen kommer til sin ret.

Du kan se og prøve Nuova Simonelli Appia Life i vores showroom i Aarhus!

Skal jeg vælge en 2-gruppers espressomaskine?

Antallet af kopper espresso, som man kan brygge på en 2-gruppers espressomaskine om dagen, afhænger bl.a. af maskinens kapacitet, driftstid, brugsintensitet og effektivitet.

For at give et mere konkret svar kan en 2-gruppers espressomaskine typisk producere mellem 200 og 500 kopper espresso om dagen under normale driftsforhold. Dette antal kan variere baseret på faktorer som maskinens effektivitet, brygningstid, kvaliteten af kaffebønnerne, personalets erfaring og kapaciteten af vandtanken eller vandforsyningen.

Hvis du har behov for at lave et større antal kopper espresso, kan det være nødvendigt at investere i flere espressomaskiner eller en større maskine med højere kapacitet. Det er også vigtigt at sikre regelmæssig vedligeholdelse og rengøring af maskinen for at opretholde dens ydeevne og levetid.

Skal jeg vælge en 1-gruppers espressomaskine?

Generelt set kan en 1-gruppers espressomaskine producere mellem 100 og 300 kopper espresso om dagen under normale driftsforhold. Dette antal kan variere, som forklaret ovenfor.

Selvom en 1-gruppers maskine har en mindre produktionskapacitet end større maskiner med flere bryggegrupper, er den stadig velegnet til mindre caféer, kiosker eller specialbutikker.

Espresso referencer