BLOG

Hjemmelavede tortilla og durum smager fantastisk. Hvorfor så ikke tilbyde dine kunder den samme oplevelse. Du skal bare bruge en durummaskine, en stikkontakt og en god opskrift. 

 

Sådan kommer du i gang

Det behøver ikke være dyrt at komme i gang. Franske Krampouz, som vi er officiel forhandler af, har en pandekagemaskine der fungerer perfekt til formålet, fordi den kan klare høje temperaturer.

Krampouz CGBIB4AA, er en solid maskine med en kvalitets støbejernsplade på Ø40 cm. Den kører på flaske- eller naturgas. Den fylder ikke alverden, men vigtigst af alt kan den holde en konstant høj temperatur, hvilket er nødvendigt for at få et godt bageresultat og hurtigt arbejds-flow.

 Durumpande

Du sparer penge

Vælger du denne løsning er der også god økonomi i det for dig. Det er billigere at lave durum/tortilla brød selv. Brødet skal vendes efter 15-20 sekunder og maskinen bruger 272 gr. gas i timen.

Hvis du ikke har travlt, kan du skrue ned for den eller slukke den. Da maskinen kører på gas, bliver støbejernspladen på toppen hurtigt varm, og har du travlt, kan regne med at det koster 1 krone i forbrug at lave en durum.

Den er nem at tilslutte, men dette arbejde skal udføres af en autoriseret fagmand.

Ring til os på 42613995 og hør mere.